Bucuresti
Str.Louis Blanc nr.28
Program: 8:30 – 20:30
0741 821 821

Tulcea
Str. Frasinului nr.2
Program: 8:30 – 20:30
0746 071 303

Tulcea Edent Kids
Str. Babadag Nr. 121
Program: 08:30 – 20:30
0747 938 938

Tomografia dentară CBCT

Cu Planmeca ProMax® 3D, dinții tăi nu mai au secrete

Ce este tomografia dentară CBCT

Tomografia dentară cu fascicol conic de radiații X, abreviată CBCT (cone-beam computed tomography), este o tehnologie avansată de imagistică ce capturează imagini 3D ale dinților, țesuturilor moi, nervilor și oaselor. 

 

Când facem o tomografie dentară CBCT, putem observa nivelul osului maxilar, dinții incluși care au rămas în grosimea maxilarelor sau eventuale tumori – lucruri care de obicei nu se văd pe o radiografie dentară 2D, clasică. 

 

Imaginile tridimensionale obținute ne ajută să oferim pacienților un diagnostic corect și complet, și să realizăm un plan de tratament eficient.

Descoperă Planmeca ProMax® 3D

Aparatul de radiologie CBCT Planmeca ProMax® 3D capturează detaliile arcadelor dentare printr-o singură mișcare de rotație în jurul capului. În imagistica orală și maxilo-facială, tomograful CBCT este considerat cel mai înalt standard, o alternativă mai modernă și mai sigură a investigației tomografiei computerizate clasice (CT). 

Cu Planmeca ProMax® 3D, experiența de scanare este mult mai confortabilă, deoarece este realizată într-un mediu deschis. Anxietatea și senzația de claustrofobie dispare, căci nu mai este necesar să intri în tunelul tomografic.

Cum funcționează tomografia dentară CBCT

De ce să alegi tomografia dentară CBCT

Când este necesară tomografia dentară CBCT

Tomografia CBCT este o metodă de diagnosticare necesară în implantologie, ortodonție, endodonție, chirurgie orală, datorită acurateții imaginilor 3D obținute.

Stomatologia digitală revoluționează felul în care îngrijim zâmbetele. Tehnologiile dentare de ultimă generație aduc beneficii semnificative în ceea ce privește precizia, eficiența și controlul tratamentelor stomatologice. 

Ca pacient/ă în cadrul clinicilor EDENT, ai siguranța unui diagnostic precis, rapid și posibilitatea de a vedea în timp real statusul sănătății tale orale, datorită tehnologiilor precum tomografia dentară CBCT, scanarea intraorală cu TRIOS 5 3Shape sau înregistrarea mușcăturii cu MODJAW™️

Stomatologia digitală optimizează rezultatele tratamentelor, dar cel mai important beneficiu este acela că reduce foarte mult disconfortul și anxietatea pacienților. În prezent, mersul la dentist nu mai este o experiență înfricoșătoare, ci o oportunitate de a te bucura de o îngrijire avansată și personalizată a sănătății tale orale.

Programează-ți vizita la

Clinica EDENT

Suntem pregătiți să redăm frumusețea și naturalețea zâmbetului tău, indiferent că ai nevoie de o consultație de rutină sau de un tratament complex. Hai să ne cunoaștem!


  Dr Denisa Tutunaru - Edent Clinic
  Clinica EDENT

  Contact

  Soluții stomatologice complete în București și Tulcea. Ia legătura cu noi pentru orice nelămurire și un reprezentant al clinicii te va suna în cel mai scurt timp posibil.

  Program

  Alege ziua și ora potrivite pentru tine și planifică-ți următoarea vizită la dentist.

  Luni 8:30-20:00
  Marți 8:30-20:00
  Miercuri 8:30-20:00
  Joi 8:30-20:00
  Vineri 8:30-20:00
  Sâmbătă 10:00-14:00
  Duminică Închis

  Ai o urgență stomatologică?