Imagistica dentara  ( RADIOLOGIE )

În clinica Edent veți beneficia de cea mai avansata tehnologie în ceea ce priveste  imagistica dentară , PLANMECA , liderul mondial în aparatura de radiologie , ne oferă soluții complet digitalizate, pentru o practică stomatologică sigură pentru pacienții nostrii .

Pe langa Programul Panoramic Standard, Planmeca ProOne ofera programe imbunatatite cum ar fi programele Interproximal, Ortogonal si Bitewing pentru nevoi de diagnostic mai precis.

In modul pediatric zona de imagistica si valorile de expunere in toate programele sunt reduse, iar in programul panoramic stratul focal a fost ingustat.Acest lucru reduce dozajul pentru pacient cu 35%, insa in acelasi timp ofera informatii complete asupra diagnosticului.

Va faceți griji pentru doza de radiații ? Aceasta este redusă la minim!

Radiografiile intraorale reprezintă standardul de aur pentru realizarea multor tratamente stomatologice corecte, iar stocarea digitală a acestor radiografii este un mod usor si sigur de a pastra un istoric al fiecarui pacient.

Imprimanta medicala FUJI DRYPIX PLUS

Scanner și plăcuțe cu fosfor

 Scannerul pentru placute cu fosfor reprezinta ultima inovatie in domeniul radiologiei intraorale si produce imagini radiologice de cea mai inalta calitate. 

PLANMECA PRO SCANNER  

Claritate, precizie si detalii inteligente, tehnologie radiologica de varf, instantaneu.

APARATUL DE RADIOLOGIE PANORAMICA 

  Planmeca ProOne este aparatul complet de radiologie panoramica, creat cu gandul la simplicitate.

Detinand inovatii de ultima ora, combina capacitatile diagnostice complexe si o calitate extraordinara a imaginii intr-un aparat compact, usor de folosit.

Programe specializate pentru imagistica optima

Astfel puteti alege dintre programele panoramice de baza (imagine panoramica standard, imagine laterala a ATM, imagine panoramica a ATM, Bitewing, Segementare orizontala sau verticala pentru imaginile panoramice si imagine panoramica a sinusurilor) sau programele panoramice avansate (Imagine Panoramica Interproximala, Panoramica Ortogonala – pentru parodontologie, Panoramica Laterala pentru ATM, Imagine Laterala multi-unghi pentru ATM, Sectiuni transversale, Imagine laterala non-rotationala a sinusului), putand opta pentru modul “Child” pentru a reduce doza de radiatii la oricare dintre programele alese.