Implantologie Orala

      image00004 Sunteți candidat pentru implanturile dentare ?

Astăzi peste jumătate din populație este afectată de pierderea unuia sau a mai multor dinți.Datorita progreselor din domeniul stomatologiei, avem posibilitatea de a va imbunatăți aspectul fizic, precum și zambetul frumos și alegerile alimentare .Datorita IMPLANTURILOR DENTARE, mii de oameni savurează alimentele pe care nu le-au gustat de mult timp . Implanturile pot ajuta orice pacient. Sanătatea , nu vârsta, este, de obicei factorul determinant. Succesul unui implant depinde de starea generala de sanatate, igiena orală și de ingrijirea ulterioară pe care o aveți atât acasă cât și la medicul dentist .

Care sunt riscurile de infecție sau respingere ale unui implant ?

image00005

Implanturile MEGAGEN sunt fabricate dintr-un material BIOCOMPATIBIL ,titanul ,  iar corpul nostru nu le consideră material străin, asadar nu poate avea loc o respingere ! Riscul aparitiei unei infecții in jurul unui implant vindecat este același ca și în cazul dintilor naturali .

 

 

      Sunt implanturile dentare costisitoare ?
image00001 Implanturile dentare sunt o investiție în sănătatea dumneavoastră orală și generală , comparativ cu cheltuielile interminabile ale altor opțiuni de tratament, implanturile sunt mult mai avantajoase .

O sănătate mai bună, încredere mai mare în sine, îmbunătătirea calității vieții și un aspect mai plăcut se numără printre motivele pentru care implanturile dentare sunt recunoscute ca cel mai înalt standard pentru înlocuirea dinților pierduți . Specialiștii EDENT vă vor îndruma către toate variantele de tratament corecte cât și despre costurile aferente .image00003

Share: