Clinhttps://edentclinic.ro/wp-admin/widgets.phpica Edent

0745 118 888

Luni-Vineri 8:30 - 20:00

Bucuresti

Str.Louis Blanc nr.28

Tulcea

Str. Frasinului nr.2

Tulcea Edent Kids

Str.Babadag nr.121

EDENT Clinic
Implant Dentar

Implanturile dentare sunt dispozitive medicale din titan pur sau zirconiu, 100% biocompatibile cu organismul uman și au rolul de a crea o rădăcina artificială în osul maxilar. Implantul dentar reprezintă cea mai modernă și eficientă soluție de înlocuire a dinților pierduți, acesta oferă suport pentru dinții artificiali (falși), cum ar fi coroane, punți sau proteze dentare.

https://edentclinic.ro/wp-content/uploads/2022/06/WhatsApp-Image-2022-06-16-at-1.40.22-PM-768x768.jpeg

Implant Dentar Premium Fără Durere

Clinica Edent Piața Victoriei – Excelență în Medicina Dentară

– reprezintă cea mai modernă și eficientă soluție de înlocuire a dinților lipsă și se realizează printr-o procedură complet nedureroasă

– este soluția pentru înlocuirea oricărui dinte absent indiferent de calitatea osului existent

–  implanturile dentare pot fi folosite atât pentru înlocuirea unui singur dinte, cât și pentru cazurile complexe în care nu mai există dinți prezenți pe arcadă.

-nu mai ești nevoit să sacrifici dinții naturali pentru lucrările dentare, nu se mai folosesc de proteze mobile care creează un mare disconfort, ci poți beneficia de dantură fixă, pe implanturi, care este asemenea dinților naturali.

– aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de soluții protetice clasice şi frezate computerizat cu rezultate atât estetice, cât și funcționale pe termen lung.

https://edentclinic.ro/wp-content/uploads/2022/06/IMG-1183-768x526.jpg

Beneficiile implantului dentar

 1. Este o variantă de tratament minim invazivă.
 2. Este o variantă de tratament biologică, ce nu implică intervenții asupra dinților vecini sănătoși
 3. Este o variantă estetică net superioară unei punți dentare, deoarece dinții sunt separați exact așa cum se întâmplă la dinții naturali
 4. Este cea mai bună variantă de tratament prin care se redă funcția osului și a dintelui pierdut
 5. Îmbunătățește calitatea vieții pacientului
 6. Zâmbetul este restaurat cat se poate de natural

Îmbunătățește sănătatea generala, îmbunătățind calitatea nutriției si digestiei

https://edentclinic.ro/wp-content/uploads/2022/06/IMG-2622.jpg

EDENT Clinic

Ce tipuri de implanturi dentare folosim?

La EDENT CLINIC folosim exclusiv implanturi dentare premium, de o calitate superioara, 100% biocompatibile, datorita acestui lucru și gratie specialiștilor și tehnologiei avansate, oferim pacienților noștri tratamente predictibilecu  rezultate durabile pe termen lung!

Colaborăm cu cei mai buni producători de implanturi dentare pe plan mondial (Megagen, Straumann, Bredent, NobelBiocare, Zimmer) cu tradiție de peste 40 de ani în domeniu;

Specialiștii în chirurgie orală și implantologie dentară de la clinica EDENT utilizează în cazul restaurărilor dentare cu implant următoarele tipuri de implanturi rapide cu încărcare imediată: Megagen, Bredent.

tipuri de implant

Etapele inserării unui implant dentar si durata procedurii

Folosim tehnologii moderne utilizate în realizarea intervențiilor de implant dentar: tehnologia Endoret PRGF, tomograful computerizat 3D CBCT, scanarea și planificarea digitală a viitoarei restaurări protetice pe implant.

Prima etapa este de pregătire:

-consultație de specialitate, radiografii, computer tomograf (prin care se fac măsurători precise și se inseră virtual implantul), aprecierea stării de sănătate a pacientului prin analize de laborator;

-igienizarea cavității orale

Înainte de orice procedură chirurgicală, cavitatea orală va fi asanată de infecții  – carioase, parodontale sau de orice altă natură – dar și igienizată. Implantul dentar este un dispozitiv medical steril și nu trebuie contaminat sub nicio formă cu microbi patogeni din gură.

radiografie chirurgie

Procedura chirurgicală de inserare a implantului dentar în două etape:

În cazul în care inserarea implantului dentar se desfășoară în două etape, pașii sunt următorii:

 • Cu ajutorul unui set de freze calibrate pe dimensiunea implantului se va crea un spațiu în os.
 • Implantul va fi inserat în acest spațiu prin înșurubarea lui, iar gingia va fi cusută la loc. În acest moment implantul se va afla în totalitate în os.
  Implantul se va osteointegra, adică se va forma os în jurul acestuia, în intervalul 1 lună-6 luni.
 • Următoarea etapă este aceea de descoperire a implantului dentar, etapă în care medicul chirurg va monta la nivelul implantului un dispozitiv ce va conforma gingia astfel încât să capete un aspect natural.
 • Ultima etapă este aceea de protezare a implantului dentar.
 • Poziția implantului dentar va fi transmisă în laboratorul de tehnică dentară cu ajutorul unor mulaje sau a unei scanări intraorale.
 • Tehnicianul dentar va realiza coroana ce va fi fixată la nivelul implantului dentar.
https://edentclinic.ro/wp-content/uploads/2022/06/chirurgie-768x512.jpg

Procedura chirurgicală de inserare a implantului dentar într-o singură etapă:

 • În cazul în care inserarea implantului dentar se va desfășura în aceeași etapă cu aplicarea coroanei, timpii de tratament vor fi scurtați.
 • După procedura de inserare a implantului dentar, medicul dentist va aplica imediat o coroană dentară provizorie ce va reda estetica și funcționalitatea acestuia.
 • În momentul în care se obține osteointegrarea implantului dentar(3-4 luni), coroana provizorie se va înlocui cu o coroană dentară definitivă.
 • Pentru obținerea coroanei dentare definitive un alt set de mulaje/ scanări intraorale ale pacientului vor fi transmise în laboratorul de tehnică dentară în scopul realizării coroanei finale.
https://edentclinic.ro/wp-content/uploads/2022/06/11-768x768.jpg

Procedura chirurgicală de inserare a implantului dentar într-o singură etapă:

 • Care sunt riscurile de infecție sau respingere ale unui implant ?

  Implanturile  dentare sunt fabricate dintr-un material BIOCOMPATIBIL( titanul  pur sau zirconiu/ ceramica), iar corpul nostru nu le consideră material străin, așadar nu poate avea loc o respingere!

  Riscul apariției unei infecții în jurul unui implant vindecat este același ca și în cazul dinților naturali.

  Sunt implanturile dentare costisitoare ?

  Implanturile dentare sunt o investiție în sănătatea dumneavoastră orală și generală , comparativ cu cheltuielile interminabile ale altor opțiuni de tratament, implanturile sunt mult mai avantajoase.

  Așadar, pentru a beneficia de o evaluare corectă și a sănătății dentare și realizarea unui plan de tratament complet care include tratamentele recomandate, etapele și prețurile tratamentelor, vă recomandăm să veniți la o consultație inițială.

[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Calitatea lucrărilor și căldura pe care o simt de fiecare data când intru în clinică m-au convins sa revin cu zâmbetul pe buze!

https://edentclinic.ro/wp-content/uploads/2020/03/signature.png

Programare online

  Edent Clinic

  Standarde de excelență în medicina dentară.

  Edent Social Media

  Rămânem conectați în Social Media? Urmărește-ne pe rețelele de socializare!

  Clinica stomatologica Edent (București & Tulcea). Toate drepturile rezervate.

  Sună!