Bucuresti
Str.Louis Blanc nr.28
Program: 8:30 – 20:30
0741 821 821

Tulcea
Str. Frasinului nr.2
Program: 8:30 – 20:30
0746 071 303

Tulcea Edent Kids
Str. Babadag Nr. 121
Program: 08:30 – 20:30
0747 938 938

Îngrijire completă pentru zâmbetul tău

EDENT este o clinică stomatologică digitală, care oferă tratamente simple și complexe din toate ramurile medicinei dentare: estetică dentară, endodonție la microscop, stomatologie LASER, stomatologie digitală, stomatologie pediatrică, ortodonție, parodontologie, chirurgie și implantologie. 

Medicii noștri se mențin la curent cu inovațiile din stomatologie, participând frecvent la cursuri și conferințe internaționale, pentru a-ți oferi tratamente eficiente, minim invazive, fără durere și fără disconfort. Suntem specializați în tratamente estetice complexe pe dinți naturali și implanturi dentare. 

Punem suflet în tot ceea ce facem, comunicăm transparent și deschis cu pacienții noștri și liniștim orice îngrijorare sau anxietate pe care aceștia o au față de mersul la dentist. 

Cea mai mare bucurie a noastră este să te vedem zâmbind din nou cu încredere. Te așteptăm în vizită, în clinicile EDENT din București și Tulcea!

Servicii stomatologice complete

Rămânem în fruntea progreselor stomatologice investind constant în tehnologii de ultimă oră. Îmbinând expertiza cu tehnologia digitală, reușim să rezolvăm fiecare problemă de natură stomatologică, indiferent de gradul de dificultate. 

Facilitățile EDENT includ: 4 săli de tratament în Tulcea și alte 6 săli în București, centru de imagistică 3D și 2D în ambele orașe, studio foto-video și laborator dentar premium colaborator. 

Când alegi EDENT, alegi să optezi pentru tratamente disponibile până acum doar în clinici de elită din afara țării. Rezultatele remarcabile pe care le obținem, certificările la nivel mondial și afilierile noastre sunt o garanție suplimentară a calității serviciilor pe care le oferim.

0 %

clienți satisfăcuți

0 +

intervenții reușite

0

diplome obținute

0 %

rată de refacere

Testimoniale

Ce spun pacienții noștri

Luiza Baicu
  Luiza Baicu

  „O întreagă echipă bine pregătită, servicii de calitate, iar experiența mea în clinica Edent a fost foarte plăcută, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu!!!”

  Tudor Chiriac
   Tudor Chiriac

   Clinică modernă cu servicii de calitate și echipă tânără și profesionistă.

   Vasile G.
    Vasile G.

    Cu ajutorul clinicii Edent am scăpat de frica de dentist, recomand cu plăcere!