Bucuresti
Str.Louis Blanc nr.28
Program: 8:30 – 20:30
0741 821 821

Tulcea
Str. Frasinului nr.2
Program: 8:30 – 20:30
0746 071 303

Tulcea Edent Kids
Str. Babadag Nr. 121
Program: 08:30 – 20:30
0747 938 938

Spark Clear Aligners este cea mai nouă generație de aparate dentare invizibile, tip gutieră. La momentul actual, este cea mai eficientă metodă tehnologizată de îndreptare a dinților. Întregul tratament cu aparatul dentar invizibil SPARK este 100% digital și personalizat pe dantura ta. 

De-a lungul vieții, ai privit în oglindă și ți-ai dorit să ai zâmbetul drept și perfect aliniat, dar ai simțit reticență la gândul că va trebui să porți un aparat dentar clasic, cu sârme și brackeți. Te-ai mulțumit doar cu un surâs sau ți-ai format obiceiul de a-ți acoperi gura când râzi. Dacă acestea au fost principalele obstacole care au stat între tine și zâmbetul drept la care ai visat, avem o veste bună: îți poți alinia dinții fără compromisuri în privința aspectului tău, cu aparatul dentar invizibil SPARK

Ce trebuie să știi despre aparatul dentar invizibil SPARK?

Spark Aligners reprezintă un set de gutiere transparente, subțiri și personalizate pe dantura ta, ce corectează eficient și rapid problemele cu mușcătura (malocluzia), dinții înghesuiți și/sau spațierile interdentare. Acești aliniatori transparenți îndreaptă dinții în mod discret, fără sârme și brackeți, eliminând astfel îngrijorarea în privința aspectului tău. 

Gutierele transparente SPARK sunt realizate dintr-un material puternic - TruGEN - rezistent la apariția petelor, cu o claritate și o transparență mai mare decât a oricăror aliniatori transparenți disponibili pe piață la acest moment. 

Cum decurge tratamentul ortodontic cu SPARK Aligners?

  1. Vii la consultația inițială în clinica EDENT, pentru stabilirea diagnosticului, realizarea fotografiilor intraorale și a amprentei dentare digitale. Acestea ne vor ajuta să obținem modelul 3D al dinților tăi, pentru conceperea gutierelor SPARK.
  2. Realizăm planul de tratament digital. Facem o simulare 3D a tratamentului, ca să poți vedea dinainte cum va arăta zâmbetul tău în fiecare etapă de tratament, dar mai ales la final. Așadar, vei ști de la bun început la ce rezultat să te aștepți după purtarea aparatului dentar SPARK.
  3. Realizăm aparatul dentar SPARK personalizat pe dantura ta. Producția aparatului are loc în California, SUA și durează circa 4 săptămâni.
  4. Aplicăm aparatul dentar SPARK pe dinții tăi. Primești seturile de gutiere transparente, pe care le vei schimba o dată la aproximativ 2 săptămâni sau în funcție de recomandările medicului ortodont, pliate pe cazul tău.
  5. Porți gutierele transparente SPARK cel puțin 22 de ore pe zi, timp în care dinții tăi se vor mișca treptat și se vor așeza în poziția corectă. Partea cea mai bună este că nu vei simți disconfortul asociat purtării aparatelor dentare clasice. 
  6. Vii la control o dată la aproximativ 3 luni, pentru a monitoriza evoluția tratamentului și a ne asigura că lucrurile decurg bine.  
  7. Respecți recomandările medicului ortodont din perioada de contenție, pentru a-ți menține zâmbetul frumos și sănătos pe termen lung. 

Ce beneficii ai dacă alegi să porți SPARK Aligners

  • Gutierele SPARK sunt aproape invizibile, nu se observă când le porți, materialul transparent fiind greu de distins de suprafețele dentare.
  • Gutierele SPARK sunt complet detașabile, le poți da jos în timpul meselor sau pentru a-ți face igiena orală obișnuită; în plus, sunt foarte ușor de curățat.
  • Materialul TruGEN nu se pătează, este rezistent la coloranți alimentari și nu irită gingia, marginile gutierelor fiind foarte fine.
  • Durata de tratament cu Spark Aligners este mult mai scurtă, comparativ cu purtarea unui aparat dentar clasic. Vei purta gutierele timp de câteva luni, în loc de 2 ani. 

Tratamentul cu aparatul dentar invizibil SPARK este personalizat, 100% digitalizat și predictibil, adică vei ști de la bun început cum va arăta zâmbetul tău la final.

Un alt lucru important de știut despre SPARK Clear Aligners este că nu orice medic stomatolog poate realiza tratamentul cu acest tip de aligner. 

Alignerele SPARK sunt disponibile numai medicilor ortodonți certificați, nu și medicilor stomatologi generali. 

Dr. Raluca Enuș, medic ortodont EDENT Clinic, deține certificarea Spark Clear Aligners și te poate ajuta să obții zâmbetul drept și sănătos pe care ți-l dorești.

Cu o practică limitată la ortodonție, Dr. Raluca Enuș înfrumusețează zâmbetele pacienților și se asigură că rezultatele finale depășesc mereu așteptările. Indiferent de complexitatea cazului, reușește să insufle optimism și încredere pacienților pe care îi ghidează, datorită abilităților sale de comunicare empatică și a explicațiilor clare pe care le oferă, în fiecare etapă a tratamentului ortodontic. 100% dintre pacienții care au urmat un tratament cu aparatul dentar invizibil SPARK sub coordonarea ei au fost încântați de rezultatele obținute.

Dr-Raluca-Enus-Medic-Ortodont-Certificat-Spark-EdentClinic
Dr. Raluca Enuș - Medic Ortodont EdentClinic

Spark Aligners este cel mai avansat și revolutionar sistem de îndreptare a dinților conceput de Ormco US. Eficiența aparatului dentar invizibil SPARK este garantată de cei peste 60 de ani de cercetare și inovație în ortodonție ai producătorului Ormco US. 

SPARK Clear Aligners reprezintă o opțiune revoluționară în ortodonție. Aduce confort, discreție și rezultate rapide în doar câteva luni de purtare, nu ani, spre deosebire de aparatele dentare clasice. 

Indiferent de vârstă sau de complexitatea cazului, acești aliniatori transparenți scurtează drumul dintre tine și un zâmbet perfect aliniat, oferindu-ți posibilitatea să zâmbești fără grija aspectului estetic, pe toată durata purtării lor. În plus, aparatul dentar invizibil SPARK se integrează perfect în stilul tău de viață activ și modern. 

Te așteptăm la EDENT, să-ți oferim zâmbetul drept și frumos la care visezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *