Clinhttps://edentclinic.ro/wp-admin/widgets.phpica Edent

0745 118 888

Luni-Vineri 8:30 - 20:00

Bucuresti

Str.Louis Blanc nr.28

Tulcea

Str. Frasinului nr.2

Tulcea Edent Kids

Str.Babadag nr.121

EDENT Clinic

Este o clinică stomatologică digitală, specializată în endodonție la microscop, stomatologie laser, chirurgie dentara si implantologie, stomatologie pediatrică, ortodonție, parodontologie. Pe scurt, cuprinde toate serviciile necesare unui zâmbet sănătos și frumos.

 

Clinica-Edent-Bucuresti

 

Pacienții beneficiază de o experiență ireproșabilă prin siguranța unui diagnostic corect, prin expertiza unei echipe medicale specializate international și prin tehnologii de ultimă generație care asistă medicul în realizarea cu succes a celor mai complexe cazuri.

Cea mai nouă și mai performantă clinică din capitala României – EDENT Clinic București, situata pe strada Louis Blanc nr. 28, in apropierea Pieței Victoriei, isi așteaptă pacienții cu 10 medici specialiști, 6 cabinete, centru propriu de imagistică 3D si cele mai performante aparaturi medicale si tehnologii dentare disponibile in prezent.

 

Clinica-Edent-Bucuresti2

 

EDENT Clinic este un concept unic în peisajul de clinici dentare, fiind o clinică stomatologică digitala, ultra performantă, ce cuprinde toate soluțiile stomatologice complete, într-un singur loc.

Prima clinică EDENT a luat naștere în Tulcea, unde se regăsesc 12 medici cu o experiență vastă în medicina dentară, specializați național și internațional, 4 cabinete dedicate zâmbetului tău și centru de imagistică 3D.

Ulterior, EDENT Clinic și-a dedicat expertiza și celor mai mici dintre noi, deschizând EDENT Kids Tulcea, o clinică stomatologică pediatrică ce cuprinde 5 medici, 3 cabinete și centru de imagistică 2D.

 

Clinica-Edent-Bucuresti1

 

Stomatologia clasică este de domeniul trecutului, astăzi fiind abordate cele mai noi tehnologii din domeniu pentru a face mersul la stomatolog… o plăcere, nu doar o necesitate.

EDENT CLINIC

București: str. Louis Blanc 28, Piața Victoriei

Tulcea: str. Frasinului 2, str. Babadag 121

0745 118 888

 www.edentclinic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edent Clinic

Standarde de excelență în medicina dentară.

Edent Social Media

Rămânem conectați în Social Media? Urmărește-ne pe rețelele de socializare!

Clinica stomatologica Edent (București & Tulcea). Toate drepturile rezervate.

Sună!