Testimonials

 • Sunt pacient de peste un an al clinicii Edent și am numai cuvinte de laudă la adresa d-nei dr și a întregului său colectiv. Un dr stomatolog tânăr și profesionist în care chiar am încredere și pt mine ca pacient asta este cel mai important lucru pe termen lung. Echipamente și materialele de ultima generație, punctualitate, raport preț-calitate corect. Felicitari!

  Dan Bondarev
 • Super profesionalism, aparatura de ultimă generație și personal impecabil. Deși am trăit mult timp cu teama de a merge la stomatolog, mi-au câștigat încrederea și am început să merg cu drag. Este foarte important sa te simți confortabil in momentul in care mergi sa rezolvi o problema medicală. Felicitări pentru ceea ce faceți ! Nota 10 !

  Alexandra Antohi
  Administrator
 • Vin cu incredere la voi, sunteti cu adevarat profesionisti. Cel mai mult imi place ca am gasit intr-o singura clinica dentara tot ce am nevoie de la radiografie pana la specialisti in orice domeniu. Maselele mi le-am tratat la endodont, acum merg la ortodont si urmeza sa ma vada si un implantolog. Odata cu trecerea timpului, din cauza unor dintilor lipsa, dantura s-a miscat. Acum am nevoie de implant dentar si nu exista suficient spatiu, de aceea port aparat dentar. Am constientizat cat de importanta este sanatatea orala,o dantura nesanatoasa aduce cu sine boli ale stomacului si multe altele

  Elena Nane
  Teacher