Imagistica dentara

Imagistica dentara  ( RADIOLOGIE )

În clinica Edent veți beneficia de cea mai avansata tehnologie în ceea ce priveste  imagistica dentară , PLANMECA , liderul mondial în aparatura de radiologie , ne oferă soluții complet digitalizate, pentru o practică stomatologică sigură pentru pacienții nostrii .

Va faceți griji pentru doza de radiații ? Aceasta este redusă la minim!

Radiografiile intraorale reprezintă standardul de aur pentru realizarea multor tratamente stomatologice corecte, iar stocarea digitală a acestor radiografii este un mod usor si sigur de a pastra un istoric al fiecarui pacient.

Pe langa Programul Panoramic Standard, Planmeca ProOne ofera programe imbunatatite cum ar fi programele Interproximal, Ortogonal si Bitewing pentru nevoi de diagnostic mai precis.

In modul pediatric zona de imagistica si valorile de expunere in toate programele sunt reduse, iar in programul panoramic stratul focal a fost ingustat.Acest lucru reduce dozajul pentru pacient cu 35%, insa in acelasi timp ofera informatii complete asupra diagnosticului.

 

Aparatul de radiologie intraorală PLANMECA PRO X

14

 

 

 

 

 

Scanner și plăcuțe cu fosfor– PLANMECA PRO Scanner

15      Scannerul pentru placute cu fosfor reprezinta ultima inovatie in domeniul radiologiei intraorale si produce imagini radiologice de cea mai inalta calitate. Claritate, precizie si detalii inteligente, tehnologie radiologica de varf, instantaneu.

Share: